Bindi's side
En Cocker Spaniel flytter ind
Bindi blev født d. 9/9 2006, og vi så hende første gang, da hun var 5 uger. Hvorfor det lige skulle være hende, blandt mange hvalpe, er svært at sige, men vi har aldrig fortrudt.
Vi hentede hende hjem 8 uger gammel, og introducerede hende til vores andre hunde, der må siges at være en del større end den lille stump hundehvalp vi kom med.
Ramses, der er en blanding af en Newfoundlænder og en dalmatiner, syntes det var noget underligt skravl, og steppede uroligt rundt, for ikke at få stumpen op mellem trædepuderne. Han brummede let af hende, når hun kom for tæt på, og nøjes ellers med at kigge.
Emma vores græske gadekryds elsker blandt alt andet også hvalpe, og inviterede straks til leg, og opfordringen blev taget vel op.
Bindi var lige fra start en lidt forsigtig lille pige, der helst stod bag mors skørter og så på. Leg med andre end de kendte hunde, var lidt farligt. Legetøj kunne da bruges, men træning, se det var sagen fra første færd.
Hvor andre hvalpe hele tiden skulle se, hvad de andre hunde lavede, var Bindis øjne rettet på sin hundefører, og hun gik fra hold til hold og bestod inden hun blev 1 1/2 år brugshundeklubbens BGK 1 og BGK 2, og har lige bestået lydighed 1.
Hun vandt desuden, da hun ikke var et år, dagsøvelsen i klubben, og det var en stolt hundefører der tog imod pokalen, for det var ene og alene Bindis fortjeneste.
Bindi elsker spor, apportering og feltsøg, så kan legetøj og hundeleg være ligemeget, bare hun kan komme ud og træne. Hun tager nu gerne fugle, og det ender nok med, at hun kommer med ud og får øvet sig med far og det nye jagttegn.
Hjemme er hun forposten i hundegøen, når der kommer folk tæt på huset, men så snart de kommer ind, er hun sjovt nok i bagtroppen, indtil de andre hunde har godkendt gæsten. Sådan er det også ude blandt hunde og fremmede. Hun skal lige se, hvordan de andre hunde klarer ærterne, så kommer hun forsigtig på banen. Helst vil hun dog rende rundt for sig selv, og finde spændende ting, især hvis de kan spises.
Hun leger vildt og voldsomt med søster Emma, men ellers sætter hun hanhundene på plads, for våd kold hundesnude i bagen, er ikke lige noget Bindi holder af. Kattene i huset er hun ikke særlig interesseret i, de er der bare.
Hun er en meget lydig hund, og er kun trænet med positiv træning og godbidder, dermed ikke sagt, at hun ikke har gnavet lidt i møblementet som hvalp, og snuppet en mad fra en forladt tallerken, men ellers har hun ikke lidt af så meget selektiv hørelse som vores andre hunde.
Selv om Bindi er lidt forsigtig, er hun en glad og stærkt logrende hundepige, hun skal bare lige se nye folk an, også lige se, om det er en Jern-Henrik blandt børnene, for så fortrækker hun til sin kurv. Hun er rigtig god at have med ud på besøg, for hun lægger sig bare ved vores fødder og bliver der.
Hun er jo vores eneste hund med stamtavle, men også den der ruller sig mest i grus, rævelort og dejlige mudderbade, så det "fine" ved hende, er svært at få øje på, for hun er altid beskidt efter lufteturen.

Bindi er nu blevet ældre, og Emma er ikke længere hendes bedste ven, men hendes undersåt. Det er helt klart mor Bindi, der er chefen over tøserne. Hendes egen datter Akita, har hun en noget længere line overfor, og Akita ved godt, at det i sidste ende er mor der bestemmer. Når hun er ude blandt andre hunde, er hun venlig og imødekommende, men hun bryder sig stadig ikke om hanhundes snude i bagen.
Hun er husets artige hund, men man kan blive overrasket, når man en sen nattetime går forbi spisebordet og stryger katten over ryggen og opdager ---- det er ikke Oliver, men Bindi der er på bordet.😮

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 04:20

Forsøk denne adressen . Måskrives fullt ut.🐘

...
19.10 | 04:16
Forside har modtaget 8
24.04 | 18:43
Mit fotoalbum har modtaget 2
24.04 | 18:42
Mit fotoalbum har modtaget 1
Du kan lide denne side