Rød tæve

Maggi blev født d. 29/11 kl. 2.45. Vægt 250 gram
En stor livlig hvalp, der omgående peb og hylede på mad. Det tog lige lidt tid at finde vej.

Maggi er blevet flokkens mest afslappede hvalp. Og den der spiser mest. 18 dage gammel vejer hun 800 gram, hvilket er næsten 200 gram mere end den mindste.
Når de andre vimser rundt, tager hun det fuldstændigt roligt, og først når mor nærmer sig, kommer der fart på.
Hun elsker at blive kælet og nusset.

Maggi vejer nu 1138 gram, og der er kommet gang i hende. Hun deltager i alle hvalpeslåskampene, men når hun bliver træt af de andre, så trækker hun sig tilbage i hulen, og så kan de slås alt de vil, bare hun kan få lov at sove.

Maggi har lært at knurre højt, og et høres tydeligt, når hun og Bella kæmper og pladsen øverst på rangordenen. Man er heller ikke i tvivl, når hun vil tages op af hvalpegården. Hun har lært at hoppe sidelæns, når legetøjet skal angribes, og så er det rigtig sjovt at løbe igennem stuen.
16-1-09
Maggi er altid fuld af energi, og nu kan både haven og resten af huset udforskes. Hun har ikke helt forstået, at den stor hanhund ikke gider at lege, og det ikke er iorden at jagte ham, selv om han løber med halen mellem benene. Maggi er frisk på at prøve alt nyt, både legetøj og det der absolut ikke er legetøj. Hun vil trives rigtig godt hos en aktiv familie, og gerne med flere familiemedlemmer, for hun elsker kontakt, og vil meget gerne op og kæles og leges med. Vægt 2446 gram
30/1-09
Maggi har fået familie i Kalundborg. Hun skal være forkælet enehund hos mor Annette og familiens 3 børn. De bor tæt på vandet og skoven, og far Flemming har ´lovet, at hun får det som blommen i et æg.

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 04:20

Forsøk denne adressen . Måskrives fullt ut.🐘

...
19.10 | 04:16
Forside har modtaget 8
24.04 | 18:43
Mit fotoalbum har modtaget 2
24.04 | 18:42
Mit fotoalbum har modtaget 1
Du kan lide denne side