Rød tæve

Molly blev født d. 29/11 2008 kl. 3.45 vægt 230 gram
Hun er dejlig stor og sund, og protesterer voldsomt, hvis ikke hun lige kan finde mælken

18 dage gammel er Molly den næststørste hvalp på 756 gram. Hun er en mellemting mellem sin meget rolige søster Maggi og den lille hurtige Bella.
Molly møder altid sin mor, som om det er en uge siden hun sidst fik mad, men hun er også den der slipper dievorten når hun er mæt og falder i søvn midt mellem diende hvalpe.
Hun er nysgerrig, men samtidig også meget afslappet, når hun møder vores andre hunde og katte.
25/12 2008
Molly er blevet en endnu større pige på 1101 gram. I skrivende stund er hun under gøen og andre lyde ved at undersøge, og hulen evt kan spises, mens hendes hale svinger lystigt
27-12 2008
Molly har haft besøg af en sød familie fra Falster, og de blev enige om, at de skal være hinandens familie. At dømme efter Bindis reaktion  syntes hun også godt om dem, og så havde de rigtig dejlige godbidder med🙂.
Nytår
Molly er en dejlig afslappet pige, der ikke bruger megen tid på at kæmpe med de andre. Hun har førerrollen uden at gøre noget for den. Hun elsker at udforske stuen, og selv om de andre er tilbage i hvalpegården, sidder hun roligt og skal lige have lidt flere indtryk med.

16-1-09
Molly er blevet forelsket. I sin mor. Hun skal lige hen og hygge med hende, hver gang hun får chancen for de andre. Molly er blevet rigtig glad for ledninger, ligsom de andre, så vi har måtte lave lidt om på indretningen her i huset.
Hun fik fat i træningsredningstasken, og afsted gik det. Rigtig flot, det tager ellers tid at lære hundene til træning😉
Vægt 2435 gram

AFSAT

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 04:20

Forsøk denne adressen . Måskrives fullt ut.🐘

...
19.10 | 04:16
Forside har modtaget 8
24.04 | 18:43
Mit fotoalbum har modtaget 2
24.04 | 18:42
Mit fotoalbum har modtaget 1
Du kan lide denne side