Sort han

Batman født d. 29/11 2008 kl. 4.50 vægt 222 gram
Eneste han i kuldet. Han tog lidt tid om at finde ud af at die, men så kom han efter det.
Han ligger sig mageligt ned bag efter med fyldt mave og snorksover, en absolut afslappet lille herre.
18 dage gammel vejer batman 716 gram. Han kan godt lide at ligge lidt for sig selv, men hvis alle er væk, hyler han op. Han er en rolig hvalp, der nyder at blive taget op og kæle. Tager vi et kamera frem, begynder han omgående at sno og vende sig, og vil absolut ikke sidde, så vi kan fotografere ham. 
25.12.08 Batman lever bestemt op til sit navn. Sammen med Bella kravlede han sig ud at hvalpegården, og han var den første til at afprøve om den nye højde også kunne forseres.
Han syntes at bideleg er rigtig sjov, og at rende rundt i hvalpegården og gø og vise hvor stor han er. Han vejer nu 1028 gram
Nytår 2008
Batman er til leg leg og atter leg. Han kan gå i legestilling, bakke, hoppe med kænguruhop og mule løs i sine søskende. Og sort legetøj, f.eks stømper med fødder i skal angribes og bides i

05-01-09
Batman er blevet 5 uger og vejer 1624 gram. Han er en rigtig han, der kan lide at lege med stofbilen og bolden. Han har et meget fint sæt tænder, der sidder godt fast i strømpesokker.

16-1-09
Batman er altid fuld af sjov og ballade, og han elsker at bære store ting. Han vil gerne lige vise pigerne, at han er hanen i hønsegården, men det er kun Dina han tør binde an med. 🙂
Han er super nysgerrig, og kan gøre sig meget lang, for at få det hele med. vægt 2290 gram

21-01-09
Så er det blevet Batmans tur til at få sig en familie. På færøerne sidder Ruth, Ruths mand og hendes søn, og glæder sig til at blive hundeejere.
Det er lidt besværligt at rejse nordpå, når man er en lille hund, så Batman bliver hos os, til han er fædig med alle sine vacciner og stempler når han er 16 uger. Vi så glade for, at kunne nyde ham lidt endnu😉
22-1-09
Så er første skridt taget til at blive færing, for nu hedder Batman Heyk.

Klik på bogen og siderne for at bladre i billedbogen:
Din "Flash" afspiller har brug for at blive opgraderet

For at se denne side kan du klikke her for at hente den seneste version af "Flash" fra Adobe. Når installationen er overstået kan du vende tilbage hertil og se siden.

Hvis du ser denne besked selvom du lige har opgraderet Flash så prøv at lukke alle Internet Explorer vinduer ned, start op igen og kom tilbage til denne side.

Du kan også klikke her for at se billedbogen uden at hente Flash, med det kan godt være det ikke ser ud som det skal.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 04:20

Forsøk denne adressen . Måskrives fullt ut.🐘

...
19.10 | 04:16
Forside har modtaget 8
24.04 | 18:43
Mit fotoalbum har modtaget 2
24.04 | 18:42
Mit fotoalbum har modtaget 1
Du kan lide denne side