Nyt fra hundehuset

nyheder

8 uger

01/02-09
Vi har været ude og muntre os i sneen. Nye billeder i Heyk og Dinas billedbog
30/1-09
Maggi har fået familie i Kalundborg. Vi glæder os meget til at høre hvordan det går, for vi var lige ved at beholde hende, da hun er en rigtig dejlig og kærlig pige, som vi har knyttet os meget til.
Dinas familie henter hende i næste uge, og så er der bare Heyk og Akita hos os. Heyk rejser til Færøerne når han er 16 uger, og han tager vores store datter med som rejsefælle, inviteret at Ruth, hans nye mor.
28/1-09
Der er nye billeder i Heyk. maggi og Dinas billedbøger
27/1-09
Vi har været til dyrlægen idag og fået vaccineret alle. De tog det pænt. Vi var så heldige, at Bella også kom, så alle hilste glædestrålende på hinanden.
Bella og mor Mette har vist fået et ganske særligt bånd. Det kan man se, når Bella kigger op på sin mor- "Hvad skal vi nu mor." Hun er smukkere end nogensinde, og blevet så dygtig til at gå i snor. Tak til Mette for at vi måtte se hende og lige kramme lidt😀
25/1-09
Så er Molly og Bella flyttet ind til deres nye familier, og det går rigtig godt. Bortset fra at vi savner dem rigtig meget.😥
Bindi har kastet al sin kærlighed på de tibageværende hvalpe. Hun ammer dem stadig, og hver gang vi giver hende en godbid, gylper hun den op til hvalpene. Så må vi skyndsomst fjerne dem, for ikke alt er lige hvalpeegnet. Hun sætter gang i legen med dem, og de nyder deres mors selskab.
Nu mangler vi bare at finde det helt rigtige hjem til Maggi, den meget kærlige pige med masser af charme og selvtillid.

Ramses kan løbe rigtig hurtigt ud af stuen, hvis de små nærmer sig. I dag var han trængt op i en krog, men et vov og en knurren, fik dem alle til at standse op, og så fik de pludselig travlt med at lege noget i den anden stue. Ramses gør dem ikke noget, men han kan ikke lide, at de løber mellem benene på ham. Når de er i hvalpegården, vil han gerne snues og logre af dem.
21/1-09
Det går stærkt med nye familer. Nu har Batman fundet sød familie, og det helt oppe på Færøerne. Han skal op og nyde den flotte natur, som enehund hos mor og far og 2 børn. Det vil passe Batman godt, for han elsker at sidde og kigge på nye ting, mens han er i sin egen lille hundeverden. Så skal han selvfølgelig også lige lege med alt der er nyt og spændende. Han vil nyde at være centrum i familien og gå fra den ene til den anden og blive kælet.🙂
Bindi ammer stadig sine børn, gylper mad op til dem, og sørme om hun ikke afleverer sine godbidder til dem også. Hun leger med dem i haven og hygger sig med dem herinde. Hun er en rigtig supermor😀
20/1-09
Så blev det Bellas tur til at få en familie, og vi er sikker på, at hun får et skønt hundeliv hos dem.
Hvalpene er blevet rigtig fortrolige med haven, ja de forlanger næsten at komme derud og lege. Så går den vilde jagt med Bindi som leder til kongens efterfølger. De kan både grave løg op og bide i planter, så haven bliver rigtig spændende til foråret.
I morgen går turen til dyrlægen, der skal vaccinerer alle hvalpene og se om de er lige så sunde og raske som de ser ud til. Bindi tager til frisøren imens.
16-1-09
Der er nye billeder i billedbøgerne
Der er kommet meget liv i huset nu. Hvalpene har brug for meget mere tid i fri galop gennem stuerne. De har været i haven et par gange, hvilket de rigtigt nyder.
Bindi ammer dem stadig 3 gange om dagen, og er begyndt at opdrage dem med fast hundepote. De fleste fatter første gang, at deres mor ikke finder sig i at blive bidt, mens andre lige skal have besked en gang mere.
De har opdaget kattene, Akita har forsøgt at gø dem væk, mens hun bakkede og bakkede.
På onsdag drager hele flokken til dyrlægen og bliver vaccineret og sundhedschekkede.
Vi skifter aviser og vasker gulve i en uendelighed, og samler papirstumper og ting og sager op, kæler med hvalpene og har lært at gå med sære skridt gennem stuen, for der er hele tiden hvalpe bagved og foran fødderne.
Nu skal hvalpene snart med ud i den store verden og møde andre hunde og dufte, end dem de kender. De virker dejlig trygge og glade, og hverken støvsuger eller andre larmende ting forstyrre dem med andet en nysgerrighed.

11/1
Hvalpene er nu blevet chippet. De tog det pænt, trods den store nål😥
Alle har været deres første tur udenfor på græsset. Det var et stort hit, men de måtte nøjes med en kort tur, det var rigtig koldt.
Maggi er blevet en rigtig hyggetøs, der helst tilbringer tiden i selskab med os. Hun har et hvalpekald, der hurtigt afgører om hun skal op og hygge. Hun har rigtig meget energi og er den først der er oppe og den sidste der sover.
Bella er en modig pige, der straks udforsker nye rum i huset, når hun kan se sit snit til det. Hun har også fundet flere gode sovepladser i huset, hvor hun trækker sig tilbage efter en livlig leg og godt med mad. Hun kan løbe meget stærkt, når hun ser en åben dør.
Akita er husets bandit. Er der ballade, så er Akita med, sammen med Batman. Han er rigtig modig og kan flytte store poser og tæpper gennem hele stuen. Hvis den store sort skraldepose, vi er ved at fylde papir i fra hvalpegården, pludseligt glider forbi os, så er det helt sikkert Batman der sidder fast i den anden ende.
Dina er den første på skødet når man sætte sig ned. Hun ser så mild og sød ud, men haps, har hun fat i håret eller trøjen. Hun holder meget af at ligge hos sin mor og nusse, og fordi hun ikke er så voldsom, leger Bindi med hende.
Søde Molly har haft besøg af mor og far, og det skulle lige fejres med mange løbeture gennem spisestuen om aftenen. Hun har det sødeste lidt søvnige udtryk, så man slet ikke kan lade være med at kramme hende.
I næste uge drager alle hvalpene til dyrlægen, og bliver vaccineret og sundhedschekket.

Emma overfaldes af hvalpene

1/1 2009
Nu er der rigtig kommet gang i personlighederne hos hvalpene. Der kæmpes om hvem der er bossen. Molly er en sikker vinder, uden at have sloges, hun er det bare. Maggi og Bella kæmper stadig om, hvem der er øverst i herakiet. Det ser ud til at Maggi vinder. Dina og Batman blander sig indimellem, men er vist meget tilfredse med bare at lege. Dina kæmper med dem, der stiller sig an.
Hvalpene er begyndt at spise hvalpemad og drikke vand. De får stadig fra mor, men de bider hende så hun piver og stikker af. De er har fundet ud af, hvad legetøj kan bruges til, og laver nogle voldsomme angreb på bideknuden og boldene.
De har fået lov at komme ud i stuen og lege med Emma. Hun er meget tålmodig og slikker dem, og de kvitterer med at bide i hende.
Bedst af alt er det at komme op og blive kælet, og Dina, Bella og Maggi hyler op, for at komme på arm. Maggi er blevet en rigtig krudtugle ligesom Bella og Batman, og vi må tage imod mange bid fra hvalpetænderne. Dina vil også geme bide i vores tøj, men hun og Batman kan også finde ud af at slikke os. Akita leger til angreb på alle. Molly vil selvfølgelig også gerne smage på os, men ellers er det skønnest at ligge på ryggen og blive kælet i søvn.

27/12 2008 Molly er afsat.
Molly har haft et særligt besøg fra Falster idag. Det var hendes kommende familie, der syntes Molly er lige så dejlig som vi gør. Molly fik en god lang lur i sin kommende "mor's" arm. Det var iorden med Bindi, der lige var forbi et par gange, for at se om alt var ok. Ventetiden bliver lang på Falster, men alt for kort hos os, før hun er gammel nok til at flytte hjemmefra🙂

Der er nye billeder fra d. 25/12
Så har alle hvalpene fået tænder. De har alle fået styr på benene, og kan nu både gå og næsten løbe.
Legetøj er begyndt at blive interessant, og når de hører, at vi kommer, er der fyldt med hvalpe, der gerne vil op og kæles.
"Tante" Emma vil så gerne hjælpe til med pasningen, og hvalpene takker hendes rengøring af dem, med at bide hende i snuden og ørene.
Hver morgen lidt over 6 😠 er der morgen mad af skål. Der er stadig nogle, der mener at A-38 er godt for fødderne, men de fleste sidder pænt og spiser.
Stuen er fuld at knurren, gøen og hvalpe der tumler rundt, og pludseligt som det hele er i gang, bliver der helt stille. Så er alle gået i hulen og hviler ud til næste leg.
Mor Bindi fodre og gør rent, men ind imellem trækker hun sig tilbage, og får en god lang lur. Hun nyder at hvalpene får lidt mad, der ikke er fra hende.
God jul til alle, der følger hvalpene og Bindi og tak for hilsnerne i gæstebogen

Hvalpene har fået hvalpegård 16/12 2008

Hvalpene har boet i Ramses store hundekurv, i underetagen, men Bindi ville hellere være ovenpå hos os, og hun havde givet både Ramses og Emma lov til at nærme sig hvalpene.
Da vi kom hjem igår, var Bella ved at klatre ud over kanten.
Vi fik lånt en hvalpegård, og hvalpene flyttede op ved siden af brændeovnen.
De tog straks den "store" nye hvalpegård i besiddelse, men når de skal sove, mosler de ind i det transportable hundebur, hvor der er mørkt og dejlig varmt. Buret står i hvalpegården.
Bindi er lidt træt af at blive overfaldet af sine børn, hver gang hun kommer, så hun smutter ud i gangen, der er kold og dejlig, når børnene er fodret af.
Emma er vældig nysgerrig, og vil gerne hjælpe med at passe hvalpene, men det tillader Bindi ikke endnu.
Hvalpene har mødt kattene og vores andre hunde, hvoraf Ramses er kæmpestor med sine 54 kilo, og de tager det med ophøjet ro.
De er for første gang begyndt at lege lidt sammen.
Der har været besøg flere gange, med Bindis tilladelse, og alle de små falder helt til ro, når de bliver taget op.

16/12 2008 Der er nye billeder i billedbøgerne

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.10 | 04:20

Forsøk denne adressen . Måskrives fullt ut.🐘

...
19.10 | 04:16
Forside har modtaget 8
24.04 | 18:43
Mit fotoalbum har modtaget 2
24.04 | 18:42
Mit fotoalbum har modtaget 1
Du kan lide denne side